Triphala Kapsule Organske 60 kom – 520mg Fushi

69.90 kn (9.28 €)

Opis

Fushi, koji znači “vječni život” na japanskom, započeo je kombiniranom indijskom kulturnom baštinom Rannesh-a Jansarija i Ria Pattnija iz obiteljskih Ayurveda recepata koje su donijeli njihovi djedovi i bake. Oni su od davnina miješali ulja i ulijevali biljke kako bi stvorili čiste, etički izvorne proizvodeaza zdravlje i ljepotu. Njihovi proizvodi su nježni na koži, ali su učinkoviti, stoga je tvrtka od početka rasla jer je ostala vjerna svojoj mudrosti i vrijednostima, uz podršku i razvoj zajednice koje su pomogle u pružanju vrhunskih sastojaka. Neprestano prateći izvorne recepte i sastojke za ručno miješanje u londonskoj radionici danas nastavljaju graditi još jače odnose s globalnim poljoprivrednicima i vinogradarima kako bi dobili vrhunsku kvalitetu pažljivo stvorenih proizvoda koji poboljšavaju dobrobit kupaca.

 

Triphala je drevna Ayurvedska biljka, prevedena kao tri ploda. Sastoji se od plodova stabala amalaki, bibhitaki i haritaki. Često se koriste u ayurvedskoj medicini i najčešće se koriste kao tonik za čišćenje tijela iznutra.

Smatra se da je Triphala učinkovita u čišćenju i detoksikaciji sustava, posebno reguliranjem crijeva. Triphala je najbolji prirodni biljni lijek za tromost i regulaciju cijelog probavnog sustava.

Sastojci:

organska triphala (tri voća)

520 mg biljke po kapsuli.

Upotreba:

2 kapsule dnevno ili prema uputama liječnika

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Triphala Kapsule Organske 60 kom – 520mg Fushi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to top